SEOUL NATIONAL UNIVERSITY
검색창 닫기
Translation
2015 GMPA Field Trip to POSCO, HHI and Busan (Jun. 16 ~ Jun. 18, 2016)
Field Trip to POSCO, Hyundai Heavy Industries and Busan
June 16 (Thu) ~ June 18 (Sat), 2016
▶ Date : June 16 (Thu) 06:25 ~ June 18 (Sat) 19:00
▶ No. of Participants : GMPA Students (13) and GSIS (11) plus program managers
▶ Person in Charge : Ms. Yong-mi Lee (GMPA), Ms. Sung-hee Mo (GSIS)
▶Meeting Time and Point: 6:25 AM, Bus stop at SNU Gwanak Residence Halls
 
 Itinerary
 
Time Schedule Note
June 16 (Thu)
~ 6:25 Gathering (Bus Stop – SNU Gwanak Residence Halls) * Chilgok rest areas
054-975-2277
 
* Ashley Gyeoungju
054-777-1034
6:30-11:30 Move to Chilgok City (located in Kyungbuk Province)
11:30-12:30
Lunch at a highway restaurant
 
12:30-13:30 Move to POSCO in Pohang
14:00-15:30 Visit to POSCO Pohang (1) (1.5 hrs)
15:30-16:00 POSCO → Pohang Canal
16:00-18:00 Pohang Cruise & Seminar (2) (2 hrs)
⚫Pohang Inner Harbor Tour (50min)
⚫Seminar (30min)
⚫Cruise Tour (40min)
18:00-18:30 Move to Restaurant
18:30-19:30 Dinner at Ashley
19:30-21:30 Move to Ulsan Hyundai Hotel (Room on shared basis)
 
21:30- Hotel Check-in
 
Time Schedule Note
June 17 (Fri)
6:30-8:30 Breakfast & Hotel Check-out
 
* Bongchu Chicken
051-254-6981
 
* Ms. Pizza
051-624-1577
 
 
 
 
 
 
 
 
8:30-09:00 Move to Ulsan Hyundai Heavy Industries (by bus)
09:00-10:30 Ulsan Hyundai Heavy Industries Tour and Seminar (3)
(1.5 hrs)
Tour (1 hour) + Meeting (30 mins)
10:30-12:00 Move to Busan
12:00-13:00 Lunch (Braised Spicy Chicken with Vegetables)
13:00-13:30 Move to Taejongdae Resort Park
13:30-15:30 Taejongdae Tour (4) (2.5 hrs)
15:30-16:30 Move to UN Memorial Cemetery Park
16:30-18:00 Visit to UN Memorial Cemetery Park (5) (1.5 hrs)
18:00-18:30 Move to Restaurant
18:30-19:30 Dinner at Mr. Pizza
19:30-20:30 Centum City & Gwangan Great Bridge Tour (6) (1 hr)
20:30-20:50 Move to Busan Seacloud Hotel (Room on shared basis)
20:50- Hotel Check-in
Time Schedule Note
June 17 (Fri)
6:30-8:30 Breakfast & Hotel Check-out
 
* Bongchu Chicken
051-254-6981
 
* Ms. Pizza
051-624-1577
 
 
 
 
 
 
 
 
8:30-09:00 Move to Ulsan Hyundai Heavy Industries (by bus)
09:00-10:30 Ulsan Hyundai Heavy Industries Tour and Seminar (3)
(1.5 hrs)
Tour (1 hour) + Meeting (30 mins)
10:30-12:00 Move to Busan
12:00-13:00 Lunch (Braised Spicy Chicken with Vegetables)
13:00-13:30 Move to Taejongdae Resort Park
13:30-15:30 Taejongdae Tour (4) (2.5 hrs)
15:30-16:30 Move to UN Memorial Cemetery Park
16:30-18:00 Visit to UN Memorial Cemetery Park (5) (1.5 hrs)
18:00-18:30 Move to Restaurant
18:30-19:30 Dinner at Mr. Pizza
19:30-20:30 Centum City & Gwangan Great Bridge Tour (6) (1 hr)
20:30-20:50 Move to Busan Seacloud Hotel (Room on shared basis)
20:50- Hotel Check-in

 
June 18 (Sat)
6:30-8:30 Breakfast & Hotel Check-out * 비원한정식
Biwon Korean Table d’hote
8:30-09:00 Move to Nurimaru APEC House
09:00-10:30 Nurimaru APEC House Tour (7) (1.5 hrs)
10:30-11:30 Move to Haedong Yonggung Temple
11:30~12:30 Haedong Yonggung Temple Tour
12:30-13:00 Haedong Yonggung Temple → Restaurant
13:00-14:00 Lunch (Biwon Korean Table d’hote)
14:00-19:00 Busan → SNU Gwanak Residence Halls

Preparation: Smart casual for visit to POSCO/HHI, comfortable shoes, camera, personal toiletries etc.
 


 
List

수정요청

현재 페이지에 대한 의견이나 수정요청을 관리자에게 보내실 수 있습니다.
아래의 빈 칸에 내용을 간단히 작성해주세요.

닫기